ARZATOARE PELETI MARELI – ELIMINA STRESUL ALIMENTARII CENTRALEI PE LEMNE VECHI SAU CAZANULUI PE LEMNE. CRESTE RANDAMENTUL CENTRALEI TALE!

arzatoare-peleti-mareli

Am dezvoltat diferite tipuri de arzatoare pe peleti pentru a satisface si cele mai inalte cerinte. Am proiectat arzatoare pe peleti de la 30 la 200KW. 

Fiecare locuitor al acestei planete isi doreste sa aiba o casa incalzita si o familie fericita, indiferent daca traieste in mediul urban sau rural.

Sistemele noastre de incalzire pe baza de combustibil solid sub forma de peleti sunt proiectate dupa studii indelungate si imbunatatite permanent. Lucram pentru tine zi de zi in vederea dezvoltarii si cresterii eficientei pentru ca tu sa ai confortul mult visat la costuri minime.
Nu mai ai nevoie sa astepti termenele lungi pentru bransamentul la reteaua nationala de gaz metan pentru a avea o solutie confortabila de incalzire. Dupa realizarea instalatiei de incalzire, centralele pe peleti se pot monta in cateva ore.

Pentru a utiliza Arzatoare Peleti Mareli trebuie sa tii cont de urmatoarele:

  • se pot monta pe orice tip de cazan/centrala pe lemne existenta, fie ea din fonta sau otel, pe gazeificare sau nu (cu mentiunea ca centrala cu gazeificare trebuie sa aiba exhaustor).
  • cosul pentru eliminarea gazelor arse (fumului) necesita un tiraj de minimum 20Pa si trebuie sa depaseasca cel mai inalt punct al casei.
  • functioneaza impreuna cu un snec transportor pentru peleti, care este inclus in pachet.
  • are controller digital de management al resurselor, pot gestiona temperatura agentului termic din instalatia de incalzire, din boilerul pentru apa calda menajera, functioneaza cu termostat de ambient.
  • li se pot atasa sistem de comanda prin internet, cu aplicatie pe smartphone.
  • aprinderea peletilor se face cu sistem cu aer cald sau cu resistenta de contact, in functie de tipul arzatorului. Functioneaza cu peleti din rasinoase, foioase si floarea soarelui (arzatoarele din seria SMB au sistem de aprindere cu aer cald si/sau curatare mecanica suplimentara.
  • arzatoarele pe peleti Mareli au sistem de functionare in modulatie: isi modifica intensitatea flacarii in functie de necesarul termic, consumul este influentat de eficienta cazanului pe care se monteaza si de gradul de izolare termica a locuintei.
  • garantie 24 de luni, service in garantie si post-garantie.
Arzatoare Peleti Mareli 7

Solicita detalii GRATUITE acum !

Telefon 0735.240.276 & Telefon 0735.240.277

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Pentru a intra in legatura cu un consultant, ne poti apela cu incredere in intervalul orar 10-17. In cazul in care completezi formularul alaturat o sa te sunam pentru identificarea solutiei dedicate de care ai nevoie pentru incalzirea locuintei tale.

Contactandu-ne, vei avea certitudinea primirii unor sisteme inteligente de incalzire, cu garantie si preturi minime, oferite direct de producator.

Telefoane contact:

0735.240.276

0735.240.277

Ne gasesti in Bucuresti, intre statiile de metrou Mihai Bravu, in

Complex AVA CENTER

Sos. Mihai Bravu, Nr. 564, Sector 3, Bucuresti

Program:

L – V: 10-17

S – D: telefonic