Centrale peleti in rate

Centrale peleti in rate! Aici, acum!

centrale-peleti-in-rate

Pentru ca iubim familia, natura si calatoriile, acum iti lasam bani si de concediu. Plateste mai putin pentru achizitionarea unei centrale termice pe peleti si contribuie la bunastarea familiei. Fericirea celor din jur nu are termen de comparatie. Investeste pe termen lung in confortul tau si al familiei tale.

Iti oferim posibilitatea sa cumperi centrale peleti in rate, chiar daca dispui de avans sau nu. Perioada de finantare este in functie de dorintele tale, de la 6 la 60 de luni.

Impreuna cu TBI Credit IFN SA am dezvoltat sistemul de plata in rate pentru centralele noastre pe peleti. Scopul nostru este este ca fiecare client al Romaniei sa beneficieze de tehnologie noua, care sa ii reduca costurile cu incalzirea locuintei si sa ii creasca confortul. Putem oferi garantia ca orice persoana care achizitioneaza un sistem de incalzire pe baza de peleti Mareli o sa aiba indemanarea si cunostintele pentru a utiliza sistemele noastre, in siguranta, pentru un termen indelungat. Oferim perioada de garantie de 5ANI la corpul centralei.

Ia-ti acum centrale peleti in rate si primesti bonus termostat de ambient gratuit!

Ai varianta de a achizitiona centrala compacta pe peleti, termosemineu pe peleti, soba pe peleti, cazan mixt, cu lemne si peleti sau pur si simplu doar arzator pe peleti pe care sa-l atasezi vechii tale centrale pe combustibil solid.

Numele

E-mail

Telefon

Mesaj

Suntem la dispozitia ta oricand pentru a-ti oferi sistemul de incalzire pe baza de peleti in functie de necesitatile tale. Stim, la fel de bine ca tine, ca un confort termic constant se realizeaza dupa o informare solida asupra sistemelor cele mai avantajoase de incalzire. Primesti consultanta GRATUITA in alegerea unei centrale peleti in rate corect dimensionate pentru locuinta ta.

Costurile cu incalzirea pe peleti raman constante mai mult timp, comparativ cu pretul celorlalte surse de combustibil. Peletii sunt construiti din rumegus, adica din deseuri. O centrala termica pe peleti compacta iti aduce multiple avantaje: inlocuieste oricand o centrala pe lemne sau electrica, reduce costurile cu incalzirea, se poate controla de la distanta, nu necesita cos de fum inalt. Au sisteme de siguranta multiple, nu prezinta riscuri pentru membrii familiei. Putem spune ca functioneaza ca o centrala pe gaz, daca eliminam alimentarea cu peleti, cel mult o data pe zi, si inlaturarea cenusei o data la cateva zile.

Tot ce-ti ramane de facut este sa apelezi  0767.322.555 sau 0773.704.582 pentru a intra in legatura cu un consultant pentru centrale termice in rate. SUNA ACUM!

Ai preturi de producator la centralele termice Mareli, pentru ca ai ajuns direct la noi. Suntem printre putinele companii din Romania care comercializeaza produse la pret de fabrica, direct catre utilizatorul final. Nu crezi? Verifica.

Completeaza formularul alaturat si un consultant te va contacta pentru a-ti oferi toate detaliile!