Arzator peleti Mareli PB52KW :

PRET: 5890 lei TVA inclus

6290 lei TVA inclus  Nu include costul de transport pana la destinatie!

arzator-peletiVREI ARZATOR PELETI MARELI INTR-O
OFERTA PERSONALIZATA
STRICT NEVOILOR TALE?
SUNA-NE ACUM!

Elimina disconfortul creat de alimentarea frecventa a cazanului pe lemne sau a centralei vechi. Instaleaza un arzator pe peleti pe cazanul existent sau configureaza-ti un echipament complet pentru incalzirea locuintei. 

arzator-peleti-40kw-mareliIti punem la dispozitie un arzator de ardere al peletilor ce se poate instala pe aproape orice tip de cazan pe lemne, chiar si cele cu gazeificare.

Fiecare locuitor al acestei planete isi doreste sa aiba o casa incalzita si o familie fericita, indiferent daca traieste in mediul urban sau rural.

Sistemele noastre de incalzire pe baza de combustibil solid sub forma de peleti sunt proiectate dupa studii indelungate si imbunatatite permanent. Lucram pentru tine zi de zi in vederea dezvoltarii si cresterii eficientei pentru ca tu sa ai confortul mult visat la costuri minime.
Nu mai ai nevoie sa astepti termenele lungi pentru bransamentul la reteaua nationala de gaz metan pentru a avea o solutie confortabila de incalzire. Dupa realizarea instalatiei de incalzire, centralele pe peleti se pot monta in cateva ore.

Pentru a utiliza un Arzator Peleti Mareli trebuie sa tii cont de urmatoarele:

  • se poate monta pe orice tip de cazan/centrala pe lemne existenta, fie ea din fonta sau otel, pe gazeificare sau nu (cu mentiunea ca centrala cu gazeificare trebuie sa aiba exhaustor).
  • cosul pentru eliminarea gazelor arse (fumului) necesita un tiraj de minimum 20Pa si trebuie sa depaseasca cel mai inalt punct al casei.
  • functioneaza impreuna cu un snec transportor pentru peleti, care este inclus in pachet.
  • are controller digital de management al resurselor, poate gestiona temperatura agentului termic din instalatia de incalzire, din boilerul pentru apa calda menajera, functioneaza cu termostat de ambient.
  • i se poate atasa sistem de comanda prin internet, cu aplicatie pe smartphone.
  • aprinderea peletilor se face cu rezistenta de contact. Folosirea peletilor din clasa A este obligatorie.
Arzator peleti Mareli PB52KW
Capacitatea maxima KW 10-52
Inaltime mm 290
Latime mm 255
Greutate  kg  22
 Combustibil  peleti ф6-ф8
 Consum peleti  kg/h  1,2 – 10.5
 Consum electricitate  W  80 – 400
 Sursa electrica  V/Hz  230/50
Nivel zgomot db max. 56
 Temperaturi de functionare  gr C  5 – 40
 Randament  %  >92
 Umiditatea mediului de lucru  % max. 85

Solicita detalii GRATUITE acum !

Vanzari 0735.240.276 & Tehnic 0735.240.277

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Pentru a intra in legatura cu un consultant, ne poti apela cu incredere in intervalul orar 10-17. In cazul in care completezi formularul alaturat o sa te sunam pentru identificarea solutiei dedicate de care ai nevoie pentru incalzirea locuintei tale.

Contactandu-ne, vei avea certitudinea primirii unor sisteme inteligente de incalzire, cu garantie si preturi minime, oferite direct de producator.

Telefoane contact:

Vanzari 0735.240.276

Tehnic 0735.240.277

Ne gasesti in Bucuresti, intre statiile de metrou Mihai Bravu, in

Complex AVA CENTER

Sos. Mihai Bravu, Nr. 564, Sector 3, Bucuresti

Program:

L – V: 10-17

S – D: telefonic