Centrala Mixta 35kw+ Arzator PB40+ Buncar:

PRET REDUS: 12990 lei TVA inclus

Transport GRATUIT pana la destinatie, pentru plata in avans.

Kitul pentru utilizarea pe lemne costa 990 de lei, suplimentar.

Optimizeaza-ti costurile cu incalzirea, imbunatateste-ti stilul de viata folosind energia viitorului – BIOMASA. Am dezvoltat o centrala mixta, care functioneaza pe orice combustibil solid: lemne, peleti, carbuni, brichete de rumegus etc. Arzatorul pe peleti functioneaza cu peleti categoria A, recomandam utilizarea peletilor din foioase.

Centrala Mixta 35kw+ Arzator PB40+ Buncar 1Sistemul are garantie 2 ani. Pentru orice detalii referitoare la instalare, utilizare, garantie si postgarantie iti stam la dispozitie, GRATUIT.

Centrala Mixta 35kw+ Arzator PB40+ Buncar 9Toate produsele Mareli sunt realizate printr-un proces de fabricatie certificat ISO la nivel european.

Garantam functionalitatea produselor conform specificatiilor mentionate. Pentru orice informatii referitoare la produsele Mareli va rugam sa contactati reprezentatii centralemareli.ro, folosind datele din pagina de CONTACT (click aici).

Sistemele noastre de incalzire pe baza de combustibil solid sub forma de peleti sunt proiectate dupa studii indelungate si imbunatatite permanent. Lucram pentru tine zi de zi in vederea dezvoltarii si cresterii eficientei pentru ca tu sa ai confortul mult visat la costuri minime.

Nu mai ai nevoie sa astepti termenele lungi pentru bransamentul la reteaua nationala de gaz metan. Dupa realizarea instalatiei de incalzire, aceasta centrala pe lemne si peleti se poate monta in cateva ore.

Trebuie doar sa tii cont ca ai nevoie de:

– anexa separata pentru montarea centralei pe lemne si peleti
– cos de fum pentru evacuarea gazelor arse. Acesta trebuie sa depaseasca cel mai inalt punct al acoperisului casei tale sau poti opta pentru un kit de tiraj fortat, cu exhaustor.
– instalatia termica corect dimensionata (atat a circuitului cat si a radiatoarelor)
– accesoriile necesare la conducerea agentului termic (apa, antigel etc) in radiatoare: pompe de circulare, termostate si, nu in ultimul rand, a supapelor de presiune si a vasului de expansiune

Principala caracteristica a acestui sistem de incalzire cu combustibil solid sub forma de peleti este ca poate fi automatizat complet si comandat de la distanta, prin intermediul internetului si/sau al telefonului mobil.

In cazul functionarii pe lemne, carbuni sau brichete de rumegus, arderea este una cu tiraj fortat, iar acesta functioneaza ca un cazan pe lemne clasic.

Utilizarea sistemului cu lemne sau peleti se face alternativ. Cazanul este dotat cu 2 usi inferioare: pe o usa este montat arzatorul pe peleti, o usa este destinata utilizarii acestuia cu lemne sau bricheti. In functie de tipul combustibilului, se inchide usa recomandata tipului de combustibil.

Caracteristicile principale ale sistemului le puteti vizualiza in pagina fiecarui element:

  • Pentru cazanul pe peleti Mareli de 35kw dati click aici
  • Pentru arzatorul pe peleti Mareli PB40 dati click aici

Solicita detalii GRATUITE acum !

Vanzari 0735.240.276 & Tehnic 0735.240.277

CONTACTEAZA-NE ACUM!

Pentru a intra in legatura cu un consultant, ne poti apela cu incredere in intervalul orar 10-17. In cazul in care completezi formularul alaturat o sa te sunam pentru identificarea solutiei dedicate de care ai nevoie pentru incalzirea locuintei tale.

Contactandu-ne, vei avea certitudinea primirii unor sisteme inteligente de incalzire, cu garantie si preturi minime, oferite direct de producator.

Telefoane contact:

Vanzari 0735.240.276

Tehnic 0735.240.277

Ne gasesti in Bucuresti, intre statiile de metrou Mihai Bravu, in

Complex AVA CENTER

Sos. Mihai Bravu, Nr. 564, Sector 3, Bucuresti

Program:

L – V: 10-17

S – D: telefonic