Termoseminee peleti

TERMOSEMINEE PELETI MARELI  – STOC EPUIZAT

Termosemineu peleti Mareli 18kw

Termosemineu peleti Mareli 24kw

Termosemineu peleti Mareli 30kw

TERMOSEMINEE PELETI MARELI – SOLUTIE ALTERNATIVA SI CONFORTABILA A SOBELOR PE LEMNE SI CAZANELOR PE LEMNE SAU UN INLOCUITOR PENTRU SOLUTIILE COSTISITOARE CU GAZ METAN.

Am dezvoltat cea mai buna solutie de incalzire cu combustibil solid, complet automatizata si ecologica. 

Fiecare locuitor al acestei planete isi doreste sa aiba o casa incalzita si o familie fericita, indiferent daca traieste in mediul urban sau rural.

Sistemele noastre de incalzire pe baza de combustibil solid sub forma de peleti sunt proiectate dupa studii indelungate si imbunatatite permanent. Lucram pentru tine zi de zi in vederea dezvoltarii si cresterii eficientei pentru ca tu sa ai confortul mult visat la costuri minime.
termoseminee-peletiNu mai ai nevoie sa astepti termenele lungi pentru bransamentul la reteaua nationala de gaz metan. Dupa realizarea instalatiei de incalzire, aceste termoseminee pe peleti se pot monta in cateva ore. Trebuie doar sa tii cont ca ai nevoie de:

– anexa pentru montarea pompelor de circulare si vasului de expansiune
– cos de fum, pentru evacuarea gazelor arse (se poate folosi un racord flexibil din inox, putandu-se gauri peretele lateral pentru evacuare)
– instalatia termica corect dimensionata (atat a circuitului cat si a radiatoarelor)
– accesoriile necesare la conducerea agentului termic (apa, antigel etc) in radiatoare: pompe de circulare, termostate si, nu in ultimul rand, a supapelor de presiune si a vasului de expansiune

Principala caracteristica a acestui sistem de incalzire cu combustibil solid sub forma de peleti este ca poate fi automatizat complet si comandat de la distanta, prin intermediul internetului si/sau al telefonului mobil.

Caracteristicile principale pentru Termoseminee Peleti Mareli:

  • – Design Modern
  • – Posibilitate de setare a 5 programe pentru o economie mai mare de peleti
  • – Posibilitate atasare termostat de camera la termoseminee peleti
  • – Incalzire eficienta a camerelor pana la 600 metri cubi
  • – Aprindere electrica a peletilor
  • – Control electric inteligent
  • – Proces de ardere ecologic
  • – Garantie 24 de luni
  • – Service in garantie si post-garantie